Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az oldalról

OLDAL ADATOK

 Nyitás: 2017. április 23.

 Téma: Jóbarátok (Friends)

 Tárhely: eOldal & Sosugary

 Az oldal galériája: www.friendshungary.sosugary.org

 Az oldal jelenleg is üzemel, mint Magyarország egyetlen Jóbarátokkal foglalkozó weboldala.

 Információk: Cseréről & GY.I.K.

 Az oldal elérhetőségei:

facebook.png noinstagram.png notwitter.png gmail.png

 

SZERZŐI JOGOK / ADATVÉDELEM

 Az oldalam nem hivatalos oldal, nem áll kapcsolatban a színészekkel vagy a sorozat készítőivel. Ez csak egy magyar rajongói oldal, amely a sorozattal foglalkozik. Hogyha e-mailt küldesz a honlap címére, akkor nekem küldesz üzenetet, nem a színészeknek vagy stáb tagoknak. 

 My site is not an official website, I am not affiliated neither with Friends' actors or their management. This is only a Hungarian fansite which is about the TV show. If you send an e-mail to the fansite's address, you message me, not any of the cast members or their team.

 Az oldalon megjelenő saját, írásos tartalmakat szigorúan tilos másolni vagy a szerző engedélye nélkül felhasználni. Az oldalon megjelenő képek, videók, és minden további média tartalom az eredeti tulajdonosuk szerzői joga alá tartoznak, másodközlésükkel a Friends Hungary nevű honlapnak nem áll szándékában a szerzői jogok megsértése. Ha Ön az oldalon található bizonyos fényképeknek, videóknak a tulajdonosa, és szeretné a nevét feltüntetni a megfelelő helyen, esetleg a tartalmat eltávolíttatni, kérjük email üzenet formájában jelezze kérelmét bármiféle jogi lépés megtétele előtt, és megtesszük a szükséges lépéseket!

 My own written content displayed on the site to copy or use is strictly forbidden. All images, video and other media displayed on the site are copyright to their respective owners, no copyright infringement is ever intended. If you are the original owner or photographer of any media content displayed here and would like it removed or credit given to you, please email us before taking any legal action! 

 Friends Hungary - 2017-2018 ©