Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.02.04

10 Jóbarátok inspirálta videó

Korábban már írtam egy ehhez hasonló bejegyzést az oldalra, csak az inkább a divat irányába vitte el a dolgokat (Videó: 6 Lookbook from Friends), most viszont nem csak a nőknek kedvezek ezzel a cikkel (na jó, többségben mégis). A Youtube-on rengeteg témájú videót lehet találni és akad közülük egy-egy Jóbarátokos, ugyanis sokan szeretik még mindig a sorozatot. Némelyik azonban.. khm.. nem túl minőségi, ezekkel nem is szívesen fárasztanálak.Lássunk inkább a jó, eredeti, kreatív ötletekkel teli videókat és azok (többnyire) minőségi megvalósulását! (Sajnos azonban ezek a videók csak angol nyelven találhatóak meg.)

1. Kasib Tahir: How to Make: F.R.I.E.N.D.S TV Show Cake

-Ez a videó szerintem egyszerűen lenyűgöző. A végeredmény magáért beszél.

2. Banicured: Friends Tv Show Nail Art

-Ez a videó ismét a hölgyeknek kedvez inkább, de szerintem hihetetlenül profi munka. És elég gyakorlással talán otthon is megvalósítható... :)

3. CherryPick Fari: Friends Tv Show Themed Scrapbook | Handmade

-Az összes közül ez a kedvencem. Annyira egyedi és annyira ötletes, hogy szóhoz sem jutok. A minősége pedig annyira kiváló, hogy árulni lehetne. Én megvenném! :D

4. Nicolerenee: "Minimal" Fall Makeup | Monica Geller Inspired

-Egy szép, minőségi sminket láthatunk ettől a lánytól az alábbi videóban. Kicsit tényleg hasonlít Monica-ra. :)

5. Maja: Rachel Green Lookbook

-A legjobb 6 lookbook videót már az előző videómban felsorakoztattam (a bejegyzés elején megtalálhatjátok), de ezt ebből nem hagyhatom ki. Elég kreatív némelyik outfit és passzol is Rachel karakteréhez. Inspirálódni ér! :)

6. Megan Makes: DIY | "Friends" Peephole Door Frame

-Ki ne akarna otthonra egy Jóbarátokos képkeretet?!

7. Rasnabakes Elearning: How to make Friends cake: Cake Decorating Tutorial

-Egy újabb Jóbarátok inspirálta torta. Azért ragaszkodtam ehhez a videóhoz, mert némileg egyszerűbben elkészíthető mint az előző és teljesen más stílusú.

8. Dangerous Violet: Friends TV Show Intro | The Sims 4

-Ez a videó merőben más mint a többi: egy lelkes rajongó képes volt megcsinálni a Jóbarátok bevezetőjét a Sims 4-ben. Szerintem nagyon kreatív ötlet és elég jóra sikerült a kivitelezés.

9. Kristen Leo: What Would Rachel Wear Today?

-Ez a videó kifejezetten kreatív: a hölgyemény olyan szetteket állít össze, amiket Rachel Green viselne manapság.

10. Felicia: Rachel from FRIENDS Inspired Makeup & Hair Tutorial

-A videón látható leányzó egy sminket és frizurát készít el, melyet Rachel Green inspirált. Kicsit talán hasonlít is Jenniferre, nekem mindenesetre elnyerte a tetszésemet. :)

+1. Huffington Post: Phoebe Buffay Makeup & Hair Tutorial

-Bár a cikk már 2014-es, de nem elhanyagolható: a Huffington Post "Style&Beauty" részlege arra vállalkozott, hogy elkészítenek egy Phoebe inspirálta frizurát és sminket. Nekem a frizura különösen tetszik, tényleg eléggé Phoebe stílusú. :) A cikket IDE kattintva olvashatjátok el.