Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.06.26

Funko Pop! Friends edition

Bizonyára mindannyian, vagy a legtöbben már ismerjük az úgy nevezett Funko Pop! márka nevet. A cég kínálata igen széleskörű: filmes, szuperhősös, mindenféle témával kapcsolatos figurákat árusít, mindezt elképesztően cuki kivitelben: nagy fej, kisebb test, hatalmas szemek. Ami nekem különösen tetszett, hogy ezen kívül még van lehetőségünk elkészíteni a saját Funko Pop! figuránkat az oldalon keresztül. Egy biztos: árban nem a legolcsóbb.

De ami miatt ezt a cikket írom, az nem a figurák további népszerűsítése, hanem, hogy Ti is megismerjétek mi az, ami eddig biztosan hiányzott a Jóbarátok gyűjteményetekből:

Az, hogy a figurákból még egy kis "opening" videó is készült, már csak hab a tortán. A bábuk nagyon édesek, mindenkin van valami karaktert jellemző sajátosság, például Ross figuráján Marcel, a majom található, Phoebe éppen gitározik, Rachel kötényt visel, stb.

5876_friends_phoebe_glam_1024x1024.jpg

Az eredeti oldalon (ITT) egy sajátos kis leírást is kapunk hozzá (angolul) ami nagyon passzol a Jóbarátok stílushoz. Valamint találtam egy Amazonos linket (ITT), amin keresztül megrendelhetitek az egész 6 db-os szettet. Az ára nem éppen baráti.... :) További Jóbarátok-os ajándéktárgyakról ITT olvashatsz.