Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.05.11

Videó: 6 Lookbook from Friends

Mindig nagyon örülök, amikor egy Jóbarátok-kedvelővel találkozok, mert ez azt jelenti, hogy "még nem haltunk ki. Sajnos a fiatalabb korosztályból kevesebben szeretik e csodás sorozatot és reménykedem benne, hogy nem fog eltűnni a rajongótábor. Hoztam nektek 6 videót a Youtube-ról, úgynevezett "Lookbook"-ot (stílusoldalt, stíluslapot). Nagyon ötletesek, a ruhák igen csinosak és tényleg visszaadják az adott kor stílusát. :)

Tudom, hogy a Youtube-on vagy a Google-n bárki találhat ilyet, de úgy döntöttem megosztom veletek azt a hatot amelyik nekem a legjobban tetszett.

1. Cosmopolitan.com: I Recreated Rachel Green's Most Iconic Outifts

-Ez a videó nem egészen "lookbook", kicsit több annál, de mégis ez az egyik kedvencem. A videóban szereplő lány elkészítette/készíttette Rachel Green jellegzetesebb ruhakölteményeit, majd viselte és utánozta is őt. Szerintem nagyon jól sikerültek, a videó is szórakoztató.

2. Steal The Spotlight: 90's Outfits Inspired by Friends

-Ebben a videóban 2 Rachel és 1-1 Monica és Phoebe kreációt láthatunk. Nagyon tetszik, hogy egy téglafal a háttér, ezzel is visszaadva a sorozat hangulatát.

3. Kimiscloset: F.R.I.E.N.D.S lookbook | 90's Inspired Outfits

-Ez a videó azért sikerült (szerintem) nagyon jól, mert tényleg hétköznapi ruhadarabokból állít össze a Jóbarátok stílusára hajazó szetteket. Mind a 3 lánytól láthatunk 2-2 különböző viseletet és azt kell mondjam, nagyon találóak. Az különösen tetszett, hogy összesen 6 ruhát mutat be, nem 2 outfit kedvéért csinált egy 4 perces videót (bár ez lehet, hogy csak az én véleményem).

4. Dietblond: LOOKBOOK | Inspired by Friends

-Ami nagyon tetszett ebben a videóban, hogy megmutatja egyenként a ruhadarabokat, a kiegészítőket, mit miért választott. Nagyon ötletesek a ruhák, engem Phoebe ruhája nyűgözött le a legjobban. Plusz pont még, hogy nem csak a lányok, hanem a fiúk stílusát is megpróbálta megvalósítani, 6 outfitet mutat be a videóban. Viszont kicsit soknak találtam a videó elején a másfél perces "bevezetőt".

5. Jess Louise: Friends TV Show -Rachel Green Style Steal

-A videóban szereplő lány csak Rachel inspirálta ruhakölteményeket mutat be, összesen négyet. Itt is kicsit soknak tartottam a bevezetőt, de kárpótoltak a ruhák. Nagyon élethűek lettek, tetszik, hogy több pozícióból láthatjuk a szetteket.

6. Astrid's journey: FRIENDS LOOKBOOK | 90's inspired lookbook

-Az alábbi videóban összesen 6 szett szerepel, minden lány stílusából 2. A Phoebe rész nekem nagyon tetszett, eszméletlenül hasonlít, igazán klassz összeállítás. A többi annyira nem fogott meg, de a Phoebe inspiráció miatt érdemes megnézni.