Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GY. I. K.

Az általatok leggyakrabban feltett kérdésekre igyekszem itt válaszolni. :) Ha további kérdésed van, írd meg nekem erre az e-mailre: friendshungaryweb@gmail.com

Miért van egy csomó olyan kép a weblapon, ami nem túl jó minőségű?

Mivel a sorozatot 1994-től 2004-ig forgatták, (főleg az első időkben) nem készültek még olyan professzionális fotók mint manapság. Az utolsó évadokról vannak már elég jók, de a többi kicsit pixelesebb. Őszintén, szerintem ennek van egy sajátos bája, ettől lesznek kicsit retro hatásúak a képek :)

Miért pont a Jóbarátok (és miért egy olyan sorozat, ami már több mint 10 éve megszűnt)?

A Jóbarátok számomra mindig is A sorozat volt és lesz. Nem tudom megunni és nagyon szeretek vele foglalkozni. Tisztában vagyok vele, hogy nincs annyi frissítési lehetőség mint egy éppen futó sorozatnál, de nem adom fel. Reményeim szerint vannak még olyan rajongók akik hasonlóan éreznek és mivel más magyar Jóbarátok website nincs, itt összegyűlhetünk :)

Miért nem teszem át G-portálra vagy egy másik tárhelyre az oldalt?

2018. júliusáig mindenképpen maradok az eOldalon, bár tudom, sokatoknak nem a szíve csücske. Elsősorban az igényes tartalomra szeretnénk törekedni. Bár nincs olyan sok lehetőség mint a Gportálon, de próbálom kihozni belőle a maximumot, később meglátom, hogy alakul. :)

Miért nincs a Galériában legalább 1000 vagy több kép?

Erre a kérdésre igazából ugyanaz a válasz mint az elsőre: a sorozatot 2004-ig forgatták, kevés kép került fel az internetre. Folyamatosan próbálom bővíteni, de sajnos egyre kevesebb fellelhető forrás van a Jóbarátokról (többek között ez is az elsődleges célom az oldallal).