Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

Ebben a menüpontban láthatjátok a legújabb híreket a Jóbarátokkal és a színészekkel kapcsolatban.

 

Cikkek

2018.03.21

Instagram & Twitter bejegyzések

/ Menüpont: Hírek

A mai bejegyzésben a színészek legújabb Twitter és Instagram posztjait hoztam el Nektek. Sajnálom, hogy mostanában kicsit eltűntem, de egy hetet külföldön töltöttem, valamint ez a hónap nagyon sűrű volt, magánéleti szempontból. De igyekszem többet frissíteni!

Ebben a cikkben Courteney Cox, David Schwimmer és Matt LeBlanc legújabb posztjairól olvashattok bővebben...

 

 
Teljes bejegyzés

2018.03.03

Lisa Kudrow TV-s szereplései

/ Menüpont: Hírek
 
Teljes bejegyzés

2018.02.26

Jennifer Aniston a NEXT címlapján

/ Menüpont: Hírek
 
Teljes bejegyzés

2018.02.19

Válik Jennifer Aniston és Justin Theroux

/ Menüpont: Hírek
 
Teljes bejegyzés

2018.02.17

Jennifer Aniston otthona az AD magazinban

/ Menüpont: Hírek
 
Teljes bejegyzés

2018.02.11

Jennifer Aniston 49. Születésnap

/ Menüpont: Hírek
 
Teljes bejegyzés

2018.02.07

Fiktív előzetes a Jóbarátok filmről

/ Menüpont: Hírek
 
Teljes bejegyzés

2018.02.01

Új design Februárra

/ Menüpont: Hírek

Sziasztok!

Ez a bejegyzés kicsit rendhagyóbb lesz mint a többi. Mint látjátok felkerült a februári design, Jennifer Anistonnal az élen. Ennek két oka is van: a színésznő ebben a hónapban tölti be 49. életévét, és mert nagyon megtetszett róla ez a régi fotósorozat.

Mint már olvashattátok, sajnos Januárban nem nagyon bővelkedett az oldal új cikkekben, mivel január elején tönkrement a laptopom és több mint 2 hétig szervizben volt. Az információkat azonban így sem lehetett róla megmenteni... ez azt jelenti, hogy mindenem, amit az oldalra csináltam elveszett. Egyetlen képem sem maradt a sorozatról, semmi. Bevallom, ez kicsit elvette a kedvem az oldaltól.

De most újból elkezdtem összegyűjteni a több mint 1000 képet és információkat, hogy tudjam folytatni az oldalt. Semmiképp sem zárnám be, a Jóbarátok egy olyan sorozat, amelyik megérdemli, hogy weblap működjön róla. Úgyhogy rendületlenül megyünk tovább, csak egy kicsit lassabban a szokottnál. Még a türelmeteket kérem egy ideig! :)

Azért külön köszönet, hogy bár Január volt eddig a legcsendesebb hónap, mégis ebben a hónapban sikerült megdönteni a látogatási rekordot. Köszönöm nektek!

rachel-green-friends-39567820-387-500.jpg

 
Teljes bejegyzés

2018.01.21

Matt LeBlanc Sri Lankán

/ Menüpont: Hírek

Matt LeBlanc egyébként is az egyik legaktívabb színész a közösségi portálokon a Jóbarátok szereplői közül, így nem meglepő, hogy ismét róla kapunk hírt. Ezúttal Sri Lankán járt a színész, a TopGear forgatásán. Két gyönyörű képet is megosztott az Instagramján, amit aztán tweetelt a Twitteren is...

 
Teljes bejegyzés

2018.01.12

Jennifer Aniston a Golden Globe Awards-on

/ Menüpont: Hírek

OFF TOPIC Tudom, hogy egy ideje inaktív az oldal és ez az év első bejegyzése, de sajnos úgy alakult, hogy a laptopom már egy ideje a szervizben van és nem tudom mikor fogom visszakapni. Szóval lesznek frissítések, de ritkábban... a türelmeteket kérem addig is! :)

 
Teljes bejegyzés