Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.05.06

Az utolsó rész vetítésének 13. évfordulója

A Jóbarátok című amerikai tévésorozat hatalmas nézettségre tett szert, számtalan díjat zsebeltek be, majd 10 évad és 236 rész után végleg leálltak a forgatással.

ikrek.jpg

Azt hiszem a rajongók nevében beszélek, ha azt mondom a Jóbarátok nem csak egy TV sorozat volt. Sokan ezeket a karaktereket nézve nőttünk fel és így, jó pár év távlatából cseppet sem csorbult a Jóbarátok dicsfénye. Pontosan 13 évvel ezelőtt, 2004. május 6.-án vetítették az utolsó részt (Amerikában).

friends-ending-720x547.jpg

Mégis, érdekes belegondolni, hogy 13 évvel ezelőtt, ezen a napon, az emberek leültek a kanapéjukra, kezükben egy nagy adag forró teával, könnyekkel küszködve (nekem mindenképp) és végignézték az utolsó epizódot. Még nem sejtették, hogy Monica és Chandler ikrekkel térnek haza, hogy a srácok feláldozzák a csocsóasztalt a két kis baromfi kedvéért és, hogy Ross és Rachel együtt töltött éjszakája után, Rachel leszállt a gépről.

Természetesen ez a stábnak is egy hatalmas búcsú volt. A forgatás nagyon meghittre sikeredett: a színészek meghatódtak, ölelkeztek, sírtak és nevettek. A végén pedig könnyes szemmel és büszke szívvel vonultak le a színpadról.

423008.jpg

Az utolsó részt online, magyarul ITT, az utolsó évadot & részt eredeti angol nyelven, angol felirattal ITT tekinthetitek meg.