Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.11.14

David Schwimmer a szexuális zaklatás ellen kampányol

2017 áprilisában David Schwimmer és Sigal Avin (izraeli-amerikai filmrendező) egy új projektbe vágtak: elkészítettek egy hatrészes videósorozatot ami a #ThatsHarassment nevet viseli. A videósorozat a szexuális zaklatásra hívja fel a figyelmet, valamit a videók tökéletes bemutatják milyen is az, amikor az áldozat nem csak, hogy nem tud ellenállni (pl. a főnökével szemben), hanem még azt is elhitetik vele, hogy nem történt zaklatás.

David Schwimmer nem csak mint producer, hanem mint színész is részt vett a munkálatokban: az egyik videóban egy főnököt alakít, aki túl közvetlen a beosztottjához. Őszintén, szerintem David nagyon jól játssza a szerepet, számomra nagyon nehéz volt végignézni a videót... Elég komoly témát feszeget, minden elismerésem a színészeknek. Én most ebbe a bejegyzésbe csak azt a videót linkelem be, amiben David játsszik, de az összes videót megnézhetitek a #ThatsHarrassment Facebook oldalán, ITT.

David több képet is feltett az Instagram fiókjára ezzel kapcsolatban, én most csak egyet fogok megosztani veletek, a többit megnézhetitek ITT.

Forrás / Source x x