Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.10.23

Fél éves a weboldal!

A címből már kitalálhattátok, hogy miről fog szólni a mai cikk: bizony, ma lett fél éves az oldal. Nem akarom a magánéletemet is belekeverni a bejegyzésbe és túl érzelgős lenni, de úgy érzem, hogy szó nélkül sem mehetek el mellette.

Már egészen gyerekkorom óta nagy fanatikusa vagyok a Jóbarátoknak, mindig az életem része volt. De bevallom, hogy az oldalnak köszönhetően, a rajongásom újra fellángolt. Szívesen olvasgattam volna a sorozattal kapcsolatban, de az interneten nagyon kevés releváns információ található róla, ezért eldöntöttem, hogy megpróbálom "összegyűjteni" a megmaradt sorozatrajongókat egy helyre.

Még korántsem mondanám "késznek" a weboldalt, hiszen rengeteg menüpont felújításra, kitöltésre vár, de mostanában a legtöbb időmet az újdonságok, a cikkek töltötték ki. Úgy tervezem, hogy a jövőben ez kicsit háttérbe szorul és elkezdem befejezgetni az oldalt.

Idáig is úgy érzem, hogy rengeteg mindent sikerült elérni az oldallal, imádom olvasgatni a hozzászólásaitokat Chaten, Facebookon, üzenetben és e-mailben, ezért buzdítok mindenkit arra, hogy írjon nyugodtan! Pont a napokban léptük át a 6000 látogatót az oldalon, a Facebook oldalunkon is több mint 250-en vagyunk, amiért Nektek hála, akik látogatjátok!

Köszönök mindent, remélem örömötöket lelitek az olvasásban. Ha van olyan ismerősötök akik szeretik a sorozatot, juttassátok el nekik a weblapot vagy a Facebook oldalt! Szeretném ha a Jóbarátok emléke nem múlna el. :)

Végezetül pedig, megköszönném ha mindenki szánna egy percet arra, hogy szavazzon mi az amit szívesen látna még a weboldalon. Az "Other" válasz megadásával egyéni véleményeket is megadhattok. Kérem, hogy kulturáltan! 

 
Mi az amiből többet, amit szívesen látnál az oldalon?
A színészekkel kapcsolatos újdonságok, hírek
A Jóbarátokkal kapcsolatos érdekességek, extrák
Inkább a menüpontok olvasgatását várom a legjobban
Mindegy, csak a Jóbarátokhoz kapcsolódjon
Other
Please Specify:
poll maker