Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.02.07

Fiktív előzetes a Jóbarátok filmről

Amióta 2004-ben véget ért a Jóbarátok, az emberek rajongása nem szűnt a sorozat iránt: hajmeresztő teóriákat találnak ki a befejezéssel kapcsolatban (cikk ITT), érdekes fanvideókat csinálnak (pl. amiben Chandler meghal és visszajár kísérteni, videó ITT), vagy fiktív előzeteseket készítenek a hőn áhított mozifilmről. A (volt) szereplők, írók és producerek többször is megerősítették, hogy nem terveznek filmet a sorozatból. Most mégis megjelent egy előzetes, ami mindenki fejében szöget ütött.

Nagyon sokan reagáltak az előzetesre a Twitteren, szinte a világ minden országából tweetelték a különös videót. Sajnos azonban ez a videó (ahogy a többi Friends movie trailer is) hamis, úgyhogy nem reménykedhetünk folytatásban. Mindenesetre a videó tényleg jóra sikerült, a színészek korábbi filmjeiből/sorozataiból összevágott jelenetekkel készítették.

Marta Kauffman elég frappánsan válaszolta meg e kérdést, még 2013-ban:

"Tisztáznom kell a dolgot. Ez a film soha nem fog megvalósulni. A Jóbarátok az életed azon időszakáról szól, amikor a barátaid a családod. De amikor saját családot alapítasz, nem lesz szükséged többre."

Bár a válasz kissé lehangoló is, sajnos egyet kell értenünk. Valamint, mivel a Jóbarátok ilyen hihetetlen népszerűségre tett szert, nem kockáztathatják meg a bukást, hogy esetleg valami olyan készülne el, ami nem méltó a sorozat régi fényéhez.

A "hamis" előzetest itt tekinthetitek meg:

Forrás: [x]