Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.08.27

Friss hírek: Matt LeBlanc

OFF TOPIC Tudom, hogy mostanában új cikk nem jelent meg (ennek köze van ahhoz is, hogy egy befejezett sorozattal kapcsolatban kevesebb az újdonság), de ettől én még jelen vagyok és munkálkodok az oldalon. Leginkább a menüpontokat próbálom kitölteni teljesen, befejezgetni, újítani. Szóval ha nem is "látszik", hogy itt vagyok, attól még nem tűntem el (a Facebook oldalon is naponta többször posztolok, valamint a Chaten is mindig elérhető vagyok). :)

Matt LeBlanc Episodes (magyarul Sikersorozat) című sorozata jelenleg is megy a TV-ben, bár ez az ötödik és egyben utolsó évad. A sorozat érdekessége az, hogy Matt LeBlanc saját magát alakítja benne. Az IMDB-n 7,8-as értékelést kapott (link ITT), bár összességében megoszlanak a vélemények. Matt gyakran Twitteren is posztról a sorozatról, néha pedig Instagramon is:

 

Don't miss episode 2 of the final season of Episodes. #episodes #showtime

Matt LeBlanc (@mleblanc) által megosztott bejegyzés,

 

Matt szerepelt Conan O'Brian beszélgetős műsorában, ahol megemlítette, szeretné befejezni a filmezést, legszívesebben visszavonulna. Az ok, LeBlanc-ot idézve "Inkább előbb szeretnék visszavonulni, mint később mert asszem k....ra nem akarok csinálni semmit. Ezt akarom csinálni. Semmit."

Conan persze rögtön elkezdte faggatni, hogy mégis mit ért a semmi alatt, hiszen nem fekhet örökké az ágyban, intravénásan adagolva magába a fagylaltot.

Matt frappánsan válaszolt: "Egy átlagos napom úgy nézne ki, hogy alszom ameddig akarok, vagy felkelek korán, ha akarok. Nem kellene rohangálnom sehova, nem lenne olyan aki megmondja mit tegyek. Aztán elmegyek az edzőterembe, vagy nem megyek. Talán megiszom 9 csésze kávét, talán nem."

Conan megjegyezte, hogy Matt biztosan sokat gondolkodhatott ezen. Majd a színész azt válaszolja, hogy talán felkel és furikázik a buldózerével körbe-körbe. Vagy talán vesz még egyet és versenyezhetnek rajta.

A teljes videót megtekinthetitek itt: