Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.12.01

Hírek: Matt LeBlanc, Courteney Cox, Lisa Kudrow

Amint látjátok felkerült az oldalra a decemberi, vagyis az idei utolsó fejléc. Jövőre remélem egy teljesen új design-t tudok majd készíteni Nektek. Na, de a mai bejegyzésben néhány olyan képet hoztam, amit nemrég osztottak meg kedvenc sztárjaink Twitteren és Instagramon.

COURTENEY COX

November 21.-én a The Irish Post közzétett egy képet amin Courteney és jelenlegi párja, Johnny McDaid látható Londonban, a BMI Awards nevű eseményen. Mindemellett Courteney azt nyilatkozta az eseményen, hogy szívesen vállalna közös gyermeket a 40 éves zenésszel. Az eseményről a többi képet megtekinthetitek a Galériában.

 

LISA KUDROW

Október 31.-én a Hollywood Reporter megosztott egy bejegyzést a Twitter oldalán, amit aztán maga Lisa Kudrow is retweetelt. A cikkben megemlítik, hogy Lisa Kudrow újra együtt fog dolgozni Dan Bucatinsky-vel egy nagyszabású TV-műsor keretében.

 

MATT LEBLANC

Matt mostanában egyébként is aktív az Instagramon, de épphogy csak véget ért az Episodes (Sikersorozat) című sorozata, már is több képet posztolt a jelenleg is futó sorozatáról "Man with a plan" címen. A sorozat 2016 októberében debütált és jelenleg a 2. évad premierje zajlik a tévében.

 

Episode 2 of season 2 is on tonight at 8:30/7:30 central. Check it out

Matt LeBlanc (@mleblanc) által megosztott bejegyzés,

 

I’m gonna be on tonight and my honey came to support me. How nice. #manwithaplan #cbs @auroramulligan @latelateshow

Matt LeBlanc (@mleblanc) által megosztott bejegyzés,

 

Season 2 premiers tonight on CBS at 8:30/7:30 central #manwithaplan #cbs

Matt LeBlanc (@mleblanc) által megosztott bejegyzés,