Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.03.21

Instagram & Twitter bejegyzések

A mai bejegyzésben a színészek legújabb Twitter és Instagram posztjait hoztam el Nektek. Sajnálom, hogy mostanában kicsit eltűntem, de egy hetet külföldön töltöttem, valamint ez a hónap nagyon sűrű volt, magánéleti szempontból.

David Schwimmer

David mostanában egyre aktívabban van jelen a közösségi média platformjain, aminek mi nagyon örülünk! Az első képet február 9.-én töltötte fel az Instagramjára. Chicago polgármesterével, Rahm Emanuel-el készített vele egy rövid interjút, amiben külön szóba kerül David szexuális erőszak elleni kampánya, a #ThatsHarassment (a kampányról bővebben: LINK).

Az interjút elolvashatjátok ITT.

A második képet február 28.-án töltötte fel, amiben ex-felesége, Zoe Buckman kiállítására hívja fel a figyelmet.

 

Matt LeBlanc

Matt eddig is sűrűn posztolt az Instagramra, úgyhogy róla mindig lehet informálódni. Az első posztja egy bloopers (bakijelenetek) videó, a Man with a plan című sorozatából (ITT írtunk már róla).

A második kép a már lezárult sorozata, az Episodes-hoz köthető: ugyanis most fogják leadni, március 30.-án az utolsó évadot az Egyesült Királyságban (a sorozatról bővebben ITT).

 

Man with a Plan tonight at 8:30/7:30 central on CBS #cbs #manwithaplan

Matt LeBlanc (@mleblanc) által megosztott bejegyzés,

 

Finally!!! We’re back on in the UK. Check it out. #episodes #BBC2

Matt LeBlanc (@mleblanc) által megosztott bejegyzés,

 

Courteney Cox

Courteney február 9.-én tette közzé az alábbi képet a Twitter üzenőfalán (egyébként elég gyakran tweetel, retweetel, érdemes követni!). A képen egy "Dignity" feliratú pólóban látható (amit megvásárolhattok ITT), a befolyt összeggel a börtönben lévő anyákat segítik.