Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.05.11

Interjú: Courteney Cox és lánya

Courteney Cox szerint, amikor tinédzser volt, mindent el akart mondani az anyukájának, de a lánya, Coco, pont az ellenkezője.

"Azt szeretném, hogy mindent elmondjon nekem, de Ő semmit sem szeretne elmondani." -mondja Cox, a lányával való első közös interjún, a People magazin, The Beautiful Issue rovatában. -"Az ő gyerekkora, pontosan az enyém ellentéte."

De csak azért, mert Coco nem oszt meg mindent az anyukájával, ez nem azt jelenti, hogy nem állnak egymáshoz nagyon közel. "Őszintén, szoktunk veszekedni, de nagyon szoros a kapcsolatunk. És rengeteget nevetünk." -mondja az 53 éves színésznő.

"Én is hasonlóan jellemezném, én 13 éves vagyok, Te pedig az anyukám, szóval szeretlek, de elkerülhetetlenek a veszekedések. De közel állunk egymáshoz. Nagyon közel. Nagyon szeretlek." -teszi hozzá Coco.

Cox, aki felváltva neveli Coco-t David Arquette-el, azt állítja, hogy a lánya támogatottsága és kiegyensúlyozottsága, valamint, hogy a szülők is támogassák egymást, fontos szerepet játsszik a lánya nevelésében.

"Nem akarjuk, hogy amikor az egyik otthonból megy a másikba, szétessenek a dolgok." -mondja Cox. -"Azt akarjuk, hogy mindkét helyen harmonikusan érezze magát."

Az interjú többi részét az alábbi linkeken érhetitek el:

Forrás / Source: [x] [x]

001--1-.jpg