Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.12.17

Jennifer Aniston & Melissa McCarthy a Jimmy Kimmel Show-ban

A mai nap egy nem mindennapi videót hoztam nektek. Biztosan ismeritek már Melissa McCarthy színésznőt (Mike és Molly, Koszorúslányok, Női szervek, stb...) aki neves komika hírében áll. Ezt mi sem tükrözhetné jobban, mint az alábbi videó, ami a Jimmy Kimmel Live show-ban látott napvilágot Melissa és Jennifer szereplésével. Melissa McCarthy a gravitáció nem létezésére hívja fel a figyelmet, de mindezt rengeteg poénnal egybegyúrva. Aki kicsit is tud angolul, érdemes megnéznie, mert sok szóvicc is van benne.

Miután előadja "észérveit" a gravitáció ellen, megjelenik Jennifer (akit Melissa viccesen csak "Junifer Oooniston"-nak hív) és erősen szkeptikus a Melissa által felvázolt dolgokban.

"Melissa, te miről beszélsz? Az emberek nem tudnak repülni." -érvel Aniston. Válaszként McCarthy szó szerint lebirkózza a színésznőt, majd egy jelenetváltás múlva Jennifer már "repül" (kötelek segítségével a magasba emelkedik), McCarthy pedig egy üllővel a földhöz szegezi magát.

"Fogadok, most butának érzed magad Jennifer." -mondja McCarthy nevetve. -"Gondolom a Smart Water nem használt." (ez utóbbi azért vicces, mert Jennifer Aniston a Smart Water arca lett ismét 2017-ben (cikk ITT).

A videót megtekinthetitek itt: