Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.08.13

Jennifer Aniston: friss hírek, újabb TV-s szereplés

Tudom, hogy mostanában sok a Jennifer Aniston friss, de az utóbbi időben bátran kijelenthetjük: Aniston körül pezseg az élet. A színésznő szinte mindenhol ott van, frissen és gyönyörűen, mint mindig. A mai cikkben három aktuális hírt hoztam róla:

 

CÍMLAPON

2017 júniusában szerepelt a német TV direkt címlapján is, amiben egy rövid cikk is olvasható róla. Mivel a német nyelv nem az erősségem -egyenlőre- ezért most meg kell elégednünk csak a címlappal. :)

001.jpg

Jennifer megjelent az ausztriai TV Media magazin címlapján is, az augusztus 12.-i számban. A magazinban található egy rövid bejegyzés Aniston és Witherspoon közös TV műsoráról is (erről lejjebb olvashatsz).

tvmedia.jpg

003.jpg

 

ÉVFORDULÓ

Jennifer a napokban ünnepelte 2. házassági évfordulóját is (augusztus 5.), melynek alkalmából férje, Justin Theroux osztott meg egy közös képet az Instagramon. A képre több mint 95ezer kedvelés érkezett és kb. 2ezer hozzászólás. A pár 2015. augusztus 5.-én kelt egybe és még most is nagyon boldogok együtt.

 

@justintheroux által megosztott bejegyzés,

 

Jennifer Aniston és Reese Witherspoon

Jennifer Aniston és Reese Witherspoon egy új TV sorozatban gondolkodik, mely egy reggeli New York-i show-ként működne, a tényt megerősítette a Variety is.

A pároshoz csatlakozik még a "House of Cards" producere, Jay Carson, mint forgatókönyvíró, valamint Steve Kloves, ügyvezető producer. Aniston és Witherspoon a produceri feladatokban is gondolkodik.

aniston-witherspoon.png

A két színésznő korábban már dolgozott együtt: Reese Witherspoon szerepelt a Jóbarátokban, mint Aniston testvére. A közelmúltban azonban Witherspoon karrierje nagyot ugrott a HBO drámájával, a "Big Little Lies"-al, mely egy Emmy-jelölést is szerzett neki. Aniston számára ez lenne az első rendszeres tévés szereplése, 2004, vagyis a Jóbarátok vége óta.

"Nagyon sokat gondolkodtam rajta." -mondta Aniston a Variety-nek, januárban. - "Itt van a munka és a minőség is. A karrierem ezen pontján, szeretnék a részese lenni a csodálatos történeteknek, az izgalmas karaktereknek és csak élvezni az egészet."

/ Saját fordítás. A cikk egy részletét fordítottam csak le, a többit megtaláljátok a Variety oldalán. /

• Forrás / Source: X X