Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.02.11

Jennifer Aniston 49. Születésnap

Boldog Születésnapot Jennifer!

Szinte hihetetlen, de a csodás színésznő ma tölti be a 49. életévét. Elfogultság nélkül mondhatom, hogy Jenniferen nem fog az idő: most is ragyogóan néz ki. Valamint azt is kijelenthetjük, hogy a Jóbarátok színészei közül neki sikerült a legjobban befutnia, számos filmszerepet eljátszott az évek során. Most pedig következzen néhány érdekesség Jenniferről:

 Jennifer szinte beleszületett a színészetbe: apja, John Aniston évekig főszereplője volt a Days of our lives című sorozatnak (a Jóbarátokban Joey is ebben a sorozatban szerepelt), keresztapja pedig, Telly Savalas, akit a Kojak sorozatból ismerhetünk.

jennifer-aniston-1--z.jpg

 11 éves korában kiállították az egyik festményét a New York-i Metropolitan Múzeumban.

 A Jóbarátok előtt rengeteg sorozatban szerepelt, de sajnos ezek kivétel nélkül pár rész után megbuktak.

→ Eredetileg Monica szerepére jelentkezett (amihez 15 kilót kellett lefogynia), de végül Rachel karakteréhez jobban passzolt a személyisége. Alakításáért 5 Emmy-díjra jelölték és az utolsó két évadért egymillió dollárt kapott epizódonként, ezzel bekerülve a 2005-ös Guinnes Rekordok könyvébe.

 A leghíresebb momentum talán a "Rachel frizura" lett a sorozatban. A dolog érdekessége az, hogy Jennifer Aniston utálta ezt a frizurát: többször is megemlítette, hogy ez a legrondább haj, amit valaha látott.

normal_jen_1996_2147976i.jpg

 Jennifer és Courteney a valóságban is jó barátnők, olyannyira, hogy Courteney lányának, Coconak is Jennifer lett a keresztanyja.

→ 2005-ben a GQ magazin az "év emberének" választotta Jennifer Anistont (ez volt az első eset, hogy nő kapta ezt a címet).

→ 2015 októberében titokban ment férjhez Justin Theroux-hoz a saját otthonukban, Los Angelesben. Nagyon bensőségesnek szerették volna az élményt, ami nem szerepel majd a magazinok címlapján.

→ Jennifernek jelenleg is számos kutyája van, 2011-ben pedig magára tetováltatta elhunyt kutyusa nevét (cikk ITT).

Forrás: [x] [x] [x]