Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jóapátok -Matt LeBlanc új sorozata 2018-ban debütál

Épp, hogy csak véget ért Matt LeBlanc Episodes című sorozata (cikk ITT), kevesebb mint 1 hónap múlva, 2018 január 2.-án debütál új sorozata, Man with a Plan címmel (az egy külön cikket megérdemelne, hogy miért fordították ezt "Jóapátokra"...). A sorozat egyébként már 2016. októbere óta fut Amerikában, jelenleg a 2. évadnál tart és az idei People's Choice Award-on elnyerte a Kedvenc új vígjáték sorozat díját is.

man-with-a-plan.jpg

Szóval Matt 2018-ban ismét visszatér a képernyőnkre (feltéve, ha a VIASAT3-ra kapcsolunk), este 19 órakor, minden hétköznap új résszel. Ezúttal Adam Burns-t alakítja, egy olyan apát, akinek három gyermekét 13 éven át a felesége nevelte, amíg ő dolgozott. Élete azonban jelentős fordulatot vesz, amikor a felesége ismét munkába áll és ő marad otthon, hogy gondoskodjon a három gyerekről. Ez a feladat azonban korántsem olyan könnyű, mint gondolta.

Tehát egy szokásos család-szitkom, a tipikus gegekkel és poénokkal. Én még eddig egy részt sem láttam belőle, elképzelhető, hogy belekukkantok, de az biztos, hogy nálam nem fogja lekörözni a Sikersorozatot, ami annyira egyedi és eredeti volt a sajátosságaival.

man-with-a-plan-cast.jpg

A sorozatban Matt LeBlanc-on kívül szerepel még Liza Snyder, Kevin Nealon, Matt Cook, Hala Finley, stb. A magyar szinkronhangokban sem kell csalódnunk: Matt-et természetesen Holl Nándor szinkronizálja, a feleségét Orosz Anna alakítja, Kevin Nealon pedig Rosta Sándor hangján fog megszólalni a képernyőn.

Ha követitek Matt LeBlanc Instagram fiókját, akkor a sorozat híre biztosan nem meglepő számotokra. A színész (főleg mostanában) rengeteget posztolt róla (egy korábbi cikkben mi is megemlítettük).

A sorozat előzetesét (sajnos nem szinkronosan) de itt megnézhetitek:

 Források / Sources: x x