Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.09.07

Szereposztás a Jóbarátok Musical-re

Már több ízben megemlítettük, hogy az idei ősz igazán különleges lesz: október 13.-án debütál a Friends! The Musical Parody névre hallgató előadás a new york-i St. Luke's Theatre színpadán. Az ötlet Bob és Tobly McSmith tollából származik, a zenét Assaf Gleizner-nek köszönhetjük, rendezni és koreografálni pedig Paul Stancato fog (további listát a közreműködőkről az eredeti honlapon találhattok).

21032333_307546313051555_2330331049947964471_n.jpg

Kép: www.friendsmusicalparody.com

Ami viszont újdonság, hogy -bár sajnos nem az eredeti színészekkel láthatjuk a darabot- nagyon ígéretesnek tűnik a szereposztás. A hat főszereplőt alakító színészt már több közösségi platformon is bejelentették: Landon Zwick tetszeleg majd Ross szerepében, Seth Blum játssza Chandlert, Alan Trinca mint Joey, Lisa Graye mint Monica, Katie Johantgen mint Phoebe és Patricia Sabulis mint Rachel alakít a paródiában.

A musical eredeti Facebook oldalán a következő posztot is megosztotta Landon Zwick-el kapcsolatban: a színfalak mögött megtudakolták a férfit, hogy van-e bármilyen hasonlóság az Ő élete és Ross-é között.

Landon a következőt válaszolta:

"Úgy érzem, hogy hasonlítok Ross-hoz. A legfontosabb, hogy úgy tűnik, mindig szerencséje van. A karma nagyon sokat segít rajta és rajtam is. A legvalószínűbb, hogy én is leszbikust veszek feleségül. De azért azt remélem, hogy az életem nem három válásból fog állni. Ne vedd sértésnek Ross, tudom, hogy utálod amikor az emberek felemlegetik!"

♦ Forrás / Source: x x x

 További információkért (pl. dal lista, jegy információk, stb):