Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új design Februárra

Sziasztok!

Ez a bejegyzés kicsit rendhagyóbb lesz mint a többi. Mint látjátok felkerült a februári design, Jennifer Anistonnal az élen. Ennek két oka is van: a színésznő ebben a hónapban tölti be 49. életévét, és mert nagyon megtetszett róla ez a régi fotósorozat.

Mint már olvashattátok, sajnos Januárban nem nagyon bővelkedett az oldal új cikkekben, mivel január elején tönkrement a laptopom és több mint 2 hétig szervizben volt. Az információkat azonban így sem lehetett róla megmenteni... ez azt jelenti, hogy mindenem, amit az oldalra csináltam elveszett. Egyetlen képem sem maradt a sorozatról, semmi. Bevallom, ez kicsit elvette a kedvem az oldaltól.

De most újból elkezdtem összegyűjteni a több mint 1000 képet és információkat, hogy tudjam folytatni az oldalt. Semmiképp sem zárnám be, a Jóbarátok egy olyan sorozat, amelyik megérdemli, hogy weblap működjön róla. Úgyhogy rendületlenül megyünk tovább, csak egy kicsit lassabban a szokottnál. Még a türelmeteket kérem egy ideig! :)

Azért külön köszönet, hogy bár Január volt eddig a legcsendesebb hónap, mégis ebben a hónapban sikerült megdönteni a látogatási rekordot. Köszönöm nektek!

rachel-green-friends-39567820-387-500.jpg