Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.02.19

Válik Jennifer Aniston és Justin Theroux

Épp csak, hogy elkészült a fotósorozat a közös otthonukról az AD magazinban (cikk ITT), a pár bejelentette a szomorú hírt: elválnak. A villát egyébként már áruba is bocsátotta a színésznő.

2011-ben kezdődött a románc, miután együtt játszottak a Hippi túra című filmben. Egy év után a színész el is jegyezte Anistont, majd az esküvőre 2015-ben került sor a saját otthonukban. Így, két évnyi házasság után, 2018. február 16.-án hivatalosan bejelentették a válást. Természetesen már felröppentek a pletykák, hogy miért is válhatnak valójában, áll-e más a háttérben, de szerencsére Jennifer eloszlatott minden homályt:

"Hogy véget vessünk a találgatásoknak, szeretnénk bejelenteni a válásunkat. A döntést közösen hoztuk meg, év végén. Nincs bennünk harag, barátokként folytatjuk tovább, de úgy éreztük, hogy párként már nem működhetünk ezután. (...) Ez az igazság a kapcsolatunkat illetően. Tiszteljük és szeretjük egymást, de már csak barátokként." -nyilatkozta az Associated Press-nek Jennifer Aniston.

A színésznő idei születésnapját Malibun, Californiában töltötte, többek között Courteney Cox társaságában. A menedzsere, Aleen Keshishian osztott meg egy képet róluk az Instagramon:

 

#happybirthday to my sister from another mother #jenniferaniston ❤️u so much!

aleenkeshishian (@aleenkeshishian) által megosztott bejegyzés,

Forrás/Source: [x] [x] [x]