Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.08.16

Videó: Matt LeBlanc szerepelt Jimmy Kimmel műsorában

Matt LeBlanc augusztus 7.-én posztolt az Instagramon egy képet (amit aztán Twitteren is megosztott), miszerint szerepel Jimmy Kimmel műsorában aznap este. Megemlíti a poszt alatt azt is, hogy "Episodes" című sorozatának 5. évada kezdődik 2017. augusztus 20.-án.

 

 

 

Check out Jimmy Kimmel live tonight , and check out season 5 of Episodes on August 20th on Showtime.

Matt LeBlanc (@mleblanc) által megosztott bejegyzés,

 

A műsorban Jimmy Kimmel szinte rögtön a Jóbarátokra terelte a szót és a sorozat kapcsán kérdezgette a színészt. A műsorvezető megemlíti Jay-Z Moonlight című számát, melyhez a klip, bár már múlt héten elkészült, csak most került fel a Youtube-ra. A Jóbarátok rajongók most belepillanthatnak, milyen is lenne ha a sorozatot fekete színészek alakították volna. Nagyon ötletes, jól sikerült alakítás.

Az egész videót megnézhetitek itt:

Jay-Z a 3. évad 2. részét forgatta újra, mely kapcsán Jimmy Kimmel szóba is hozta azt az esetet, amikor Matt válla kificamodott a "Senki sincs készen" forgatásán.

Matt LeBlanc csak nevetve mesélte a történteket:

"A második jelenetben történt, amikor Chandler és én a nagy fotelért harcoltunk. (...) szóval mentem az előtérben az asztalhoz és Ő kijött az ajtón, mindketten egymásra néztünk, majd az üres fotelre és elkezdtünk versenyezni, hogy ki ér előbb oda. Nekem csak át kellett volna lépnem a dohányzóasztalon, majd a nagy, kényelmes fotelbe érkezni. Nem gondolom, hogy ez kaszkadőri feladatnak számítana... (nevet) de valahogyan fejjel lefelé érkeztem a szék és az asztal közé, a karommal pedig felfogtam az esést és valahogy "felrobbant" a vállam. Aztán felkeltem és mindenki azt gondolta, hogy ez a műsor része, szóval mindenki nevetett, én pedig csak kacarásztam, hogy "huh igen, nagyon vicces", de totális fájdalom volt."

Utána persze megemlíti, hogy a teljes forgatást felfüggesztették a baleset miatt. A következő részben pedig beleírták a balesetet a sorozatba, hogy Joey-nak kiment a válla, mert az ágyon ugrált.

A teljes interjút megtekinthetitek itt: