Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.06.21

Videó: Matthew Perry szerepelt Andy Cohen műsorában

A Jóbarátok sztárjait (bár már több mint 10 éve véget ért a sorozat) még mindig nagy hévvel hozzák össze a rajongók. Többször előjött a pletyka miszerint a sztároknak egy szerződést kellett aláírniuk, hogy nem fekszenek le egymással. Ezt tavaly Lisa Kudrow tagadta, David Schwimmer pedig azzal egészítette ki, hogy ha lett is volna ilyen, valaki úgyis megszegi.

Amikor Matthew Perry megjelent Andy Cohen műsorában (Watch What Happens Live), természetesen ez a téma is szóba került. Andy megemlíti, hogy Matthew az egyetlen "jóbarát" akivel eddig még nem találkozott. Valamint megkérdezte Matthew-tól, hogy az egykori kollégianői közül kit venne el feleségül, kivel feküdne le és kit ölne meg. A színész csak a kezébe temette az arcát és vadul ellenkezett -ezt már nem tudjuk meg. :)

Andy Cohen rákérdezett arra is, hogy kire/mire utalhatott David Schwimmer amikor azt mondta, ha lett volna közöttük "semmi-szex-szerződés" azt valaki biztosan megszegte volna. Matthew válasza:

"Nem tudom... Nem tudom, kire utalhatott. Nem gondolom, hogy bárkik lefeküdtek volna egymással a szereplők közül. Mármint, ha mégis, akkor valamiből nagyon kimaradtam."

A teljes adást angolul megtekinthetitek itt: