Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.06.30

Warner Bros Studio Tour / Central Perk Kávéház

A Warner Bros Studio-tól, mely sok neves sorozatnak adott otthont az évek során, nem szokatlan, hogy túrákat szervez a forgatási helyszínekre. Sok érdekes, izgalmas programmal várják az oda látogatókat, az év minden napján (kivéve a Karácsonyt). Régebben (ha jól emlékszem, talán New York-ban) megpróbálták reprodukálni a Jóbarátok-béli Central Perk kávéházat, de nem működött túl sokáig. Most viszont az igazi (és szerencséjükre Los Angeles-ben élő) Jóbarátok rajongók kaphatják fel a fejüket, ugyanis a Warner Bros Studio Tour egyik állomása egy Central Perk kávéháznak berendezett helyiség.

central-perk-cafe_wb-tour.jpg

Ahogy a leírásban is szerepel, ez az egyetlen Los Angeles-i hely ahol a rajongók átélhetik az igazi Jóbarátok élményt a Warner Bros Studio 48-as színpadán. Rendelhetsz egy csésze kávét, az igazi ínyencek pedig nagyobb, csomagolásos kiszerelésben is vásárolhatnak az egyedi Central Perk kávéból. Ebédlehetőségek is rendelkezésre állnak a vendégek számára.

A látogatók két féle túrából választhatnak: Studio Tour vagy Deluxe Tour.

A Studio Tour-t a 8. életévüket betöltöttek látogathatják és számos érdekes programot tartalmaz (többek között a Central Perk kávéházat is). Bepillanthatunk a DC Universe világába, valamint megcsodálhatunk néhány Batmobil-t, stb. A Studio Tour árai: felnőtt $62 (kb. 17.000 Ft), gyerek $52 (kb. 14.000 Ft).

A Deluxe Tour (ami szintén tartalmazza a Central Perk kalandot) kb. 6 órás élmény (5 óra idegenvezetéssel és 1 óra szabad foglalkozás). Nem csak, hogy körbevezetnek a Warner Bros Studio-ban de egészen elmélyítik vendégeiket a filmkészítésben, a kulisszatitkokban. Az ár tartalmaz egy három fogásos ebédet is. A túra összesen $295 (kb. 81.000 Ft).

• Az eredeti Warner Bros Studio Tour linkjéhez kattints IDE.

• Az információk és a képek a Warner Bros Studio oldaláról származnak, az Ő tulajdonuk. / The informations and pictures are the Warner Bros Studio website's property.