Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sorozatról

id-2.jpg

A Joey című amerikai szitkom a Jóbarátok befejezése után indult, egyfajta spin-off sorozatként. Forgalmazója a Warner Bros. Television volt. Az első részt 2004. szeptember 9.-én debütált az amerikai NBC csatornán, de a sorozat 2 évvel később le is húzta a rolót: 2006. március 7.-én vetítették az utolsó részt. A Joey összesen 2 évadot és 46 epizódot élt meg. Magyarországon először a HBO-n vetítették, majd később a Tv2-n is.

A sorozat a Jóbarátok-beli Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) életét viszi tovább: Joey Los Angelesbe költözik, nővéréhez, Ginához és unokaöccséhez, Michaelhez. Még mindig hisz benne, hogy színészi karrierje felfelé ível majd, ezért újdonsült ügynökével és barátai segítségével próbál az élre törni.

mv5bmtkwntgwotqymf5bml5banbnxkftztywote1odu3._v1_.jpg

Szereposztás

A sorozat főszereplője Joey Tribbiani, akit Matt LeBlanc személyesít meg. Rajta kívül 4 állandó szereplő is feltűnik: Joey nővére, Gina Tribbiani (Drea de Matteo), unokaöccse, Michael (Paulo Costanzo), szomszédja, Alex Garrett (Andrea Anders) valamint új ügynöke, Bobbie Morganstern (Jennifer Coolidge). További információkat a "Joey" menüpont alatt a "Szereplők" fülben találtok.

mv5bmtu5mji0nzq0n15bml5banbnxkftztywnde1odu3._v1_.jpg

Helyszínek

HAMAROSAN!