Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rachel Green

Teljes név: Rachel Karen Green

Család

Rachel egy tehetős család elkényeztetett (legidősebb) lánya. Anyja Sandra Green és apja Dr. Leonard Green, a második évadban jelentik be, hogy elválnak, mert Sandra sosem volt igazán boldog az apja mellett. A 2. évadban két szülinapi partit is rendeznek Rachelnek, különválasztva így a szüleit, akik képtelenek kiabálás nélkül egymás közelében maradni.

Húgai Jill és Amy Green. Jill (Reese Witherspoon) feltűnik a 6. évadban, miután a szülei kitagadták, Rachel-től kér segítséget, mondván, hogy Ő az egyetlen akire büszke az apja. Jill randizik Ross-al, és miután megtudja, hogy Rachel-t zavarja a dolog, szándékosan bosszantani akarja nővérét, Ross azonban nemet mond. Amy (Christina Applegate) kétszer szerepel a sorozatban, a 9. és a 10. évadban.

Rachel gyermekkora boldog volt, mindent megkapott amit akart. Apja vitorlázni tanította (az első vitorlását azért kapta, mert megbetegedett a pónija). A gimnáziumban nagyon népszerű lány volt, mindenki őt utánozta. Több részben is említik, hogy Rachel orrát műtötték (ez volt a szalagavatós ajándéka a szüleitől).

Karrier

Kapcsolatok