Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Webshopok és ajándéktárgyak

Sajnos a Jóbarátokból kevés ajándéktárgy készül/készült és azok is (viszonylag) drágán szerezhetőek be. Összeszedtem nektek pár weboldalt, ahonnan megvásárolhattok pár ereklyét :) (ITT elolvashatjátok a karácsonyos verziót).

Az első oldal a Friends Props névre hallgat, ahol számos ereklyét beszerezhetnek a rajongók: bögréket, feliratos táskákat, pólókat, stb. Az oldal nem elad, hanem inkább összegyűjti a Jóbarátokos dolgokat az internet különböző pontjairól. A képre kattintva megtekinthetitek:

capture-20180211-200512.png

A második oldal a Cool TV Props oldala, amit talán már ismerhettek, ha gyakran vásároltok sorozatos tárgyakat. Elég széles a repertoár: a plüss homártól a díszletben lógó posztereken át egészen a feliratos jegyzetfüzetig. Az árak 4000-5000 Ft körül mozognak. IDE kattintva megnézhetitek.

friends_youaremylobster_white-front_1024x1024.jpg

A harmadik oldalt biztosan nem kell bemutatnom senkinek: Ebay. Itt rengeteg dolgot vásárolhatunk, határ a csillagos ég. Hátránya, hogy nem tudjuk az adott termék valójában milyen minőség, mennyire eredeti, valamint kicsit nehezebb a keresés folyamata. A Jóbarátokkal kapcsolatban konkrét tárgyakra kellett rákeresnem, hogy találjak valamit és leginkább poszterek voltak elérhetőek. Az előny egyértelmű: az alacsony ár. A találatokhoz kattints IDE.

543961.jpg

Az utolsó hely az én személyes kedvencemé, az Amazoné. Igazi aranybánya a magamfajta mániákus rajongóknak. Megtalálható a telefontoktól kezdve a párnáig és bögréig minden. Könyvek, DVD sorozat (angolul), pólók, mindenféle és árban is abszolút megfizethető. Böngésszetek kedvetekre ITT.

717vheerx-l._sl1500_.jpg

Pár éve megjelentek a Funko Pop! márka által piacra dobott Friends figurák is. Erről egy külön cikket írtam az Extrák menüpontban, IDE kattintva olvashatod.

5876_friends_phoebe_glam_1024x1024.jpg